Nu är det dags för marsmöte 1/3

Ni är varmt välkomna till vårt månadsmöte i mars. Redan onsdagen den 1/3 kl 1830 (fika) i Benarebyskolan. Mötet börjar som vanligt kl 1900.
Kvällen ägnar vi en fördjupad bilddiskussion på liknande sätt som under föregående år. Du tar med 1-2 bilder som du vill diskutera och har funderingar runt. Det kan var en favoritbild, en bild som inte riktigt blev som du tänkt, en som du funderat på osv. Vi har en modererad diskussion på djupet om varje bild. Det har tidigare blivit mycket intressant.
Vi kommer att ge en uppdatering av var vi står med lokaler och ge utrymme för ett kortare inledande samtal runt vår framtid och hur vi går vidare. Tanken är att vi sedan på mötet i april skall försöka bestämma inriktning och praktiska lösningar. En information kommer också i ett separat mail.
_DSF2397
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.